В Ардино се проведе учителска спартакиада на СБУ

Работещите в сферата на Образованието от Община Ардино, след няколко годишно прекъсване от пандемичните ограничения, под ръководството на Синдиката на Българските Учители (СБУ) и под егидата на Кмета на Общината инж. Изет Шабан, проведоха поредната Учителска спартакиада в спортните съоръжения на СУ  „В. Левски“.

Програмата на спартакиадата предвиждаше за педагозите участие в разнородни спортни дейности, като волейбол, баскетбол, тенис на маса, бадминтон, дартс, шахмат и теглене на въже.

Спортното мероприятие бе уважено от кмета на община Ардино инж. Изет Шабан и председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям. То бе открито от председателя на Общинската организация на СБУ в Ардино Азис Мурад. Приветствие пред всички участници и гости на Спартакиадата произнесе кметът инж. Изет Шабан, който спомена за добрите взаимоотношения на местната власт и СБУ. Призова участниците да продължават с физическата активност и упражненията със спорт, за да избегнат допълнителното психическо напрежение в професионалния си  живот.

За най-активните, организаторите бяха предвидили Грамоти, които заслужиха съответно най-добре представилите се в комплексната надпревара в различните спортни дисциплини.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини