Масова омраза и заплахи в нета след убийството в Студентски град

Истинска война между младежи от Перник и Добрич се разгоря в интернет след убийството на Марио Данчев в Студентския град преди дни. Заплахи, клетви и псувни си разменят десетки участници във форумите. Има включително и призиви като „Ще ви прегазим", „Мрете" и други, пише "Монитор".

Съграждани на добричлията Илко Радев, който наръга смъртоносно Марио Данчев от Перник, са създали група в социалната мрежа Facebook, озаглавена „ДА ПОДКРЕПИМ ИЛКО". В нея участниците изразяват загрижеността си за Илко и твърдят, че той е невинен.

Според интернет потребителите момчето е обвинено несправедливо, тъй като се е защитавал от „пияните" близнаци Марио и Мартин и техния приятел Владимир.

„Едно дете, нападнато, докато спи в собствената си стая от трима пияници. Момчето просто се е опитвало да запази живота си. Нека цял Добрич съберем подписка в негова подкрепа", апелира Виолина Йорданова.

Младото момиче веднага е контрирано от потребител, скрил снимката си, който твърди, че е от Перник.

„Защитавате убийци. Как не ви е срам. Перник ще прегази Добрич", заканва се момчето с никнейм Вандал Пауър. Неговият коментар обаче не се задържа дълго, тъй като някой от модераторите на групата го изтри минути след неговото публикуване.

Източник: actualno.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини