Виртуална свада прераснала в мъжки дуел на школски терен

Двама деветокласници от Националната природоматематическа гимназия в София се скарали в социалната мрежа Фейсбук. Започнали да си разменят обиди и закани. Едното от двете момчета казало на другото, че приятелката му е грозна. След отправените заплахи учениците се разбрали да се разберат по мъжки, пише “Монитор”.

Гневните момчета се сбили около 13,20 часа в столичната гимназия. Петър Иванов и Васил Василев започнали да си разменят юмруци пред слисаните ученици. Петър, който е медалист от олимпиада по математика, разбил носа на Васил, след което се наложило пострадалото момче да бъде прието в “Пирогов” с комоцио.

Васил Василев претърпял спешна операция на лицето и се възстановява в болнична обстановка. Петър пък е задържан заради побоя.

Момчетата започнали да се препират още във Фейсбук

 Детокласниците започнали кавгата във Фейсбук, но истинската развръзка станала в класната стая в Националната природоматематическа гимназия.

Съученици на провинилите се момчета разказват, че Петър обидил приятелката на Васил. Така той искал да защити гаджето си и провокирал другия младеж с реплики от рода на: „Имаш ли застраховка живот?” Децата са потресени от боя в училище.

Равносметката от поредния случай на агресия в училище в едно момче в ареста и друго в “Пирогов” с комоцио и обезобразено лице. Изводите оставяме на вас.

Източник: razkritia.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини