Първанов предаде поста на Калфин и би шута на посланици

Ивайло Калфин зае поста на Георги Първанов малко преди края на мача днес меджу посланиците и отбора на президента. Благотворителната среща завърши при резултат 7:3 с победа за тима на държавния глава, който беше и капитан на своя отбор и отбеляза два гола в противниковата врата.

Дуелът се игра на Стадиона на мира в Перник и беше част от традиционната годишна среща на Първанов с ръководителите и представителите на дипломатическите мисии.

На стадиона в Перник днес се събраха и редица знаменитости. Миро, облечен с фенска тениска на Миньор, беше водещ на събитието, а най-добрият български шахматист Веселин Топалов подсили отбора на президента като показа безспорен талант и във футбола. В президентския тим се включи и китаристът Митко Кърнев, а треньорът на 20-ти век Димитър Пенев връчи почетни медали на участниците в двата отбора.

Нестандартния шеговит коментар на мача от Тити Папазов разсмя и публиката, и "футболистите".

По време на полувремето се проведе благотворителен търг за спортната фланелка на държавния глава. След оспорвано наддаване търгът спечели изпълнителният директор на „Струмска слава", който даде за фланелката 5000 лева.

Благотворителния мач събра общо 10 400 лева, които ще бъдат използвани за изграждането на спортна площадка на ул.Георги Мамарчев" в квартал „Хумни дол".

Източник: perunik.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини