Най-добрият младежки симфоничен оркестър в Калифорния идва в Пловдив

Най-добрият младежки оркестър в Калифорния ще гостува в Пловдив. Под диригенството на Максим Ешкенази децата от Младежки симфоничен оркестър „Пасифик“ ще изпълнят музиката от култовите филми „Междузвездни войни“ и „Карибски пирати“, „Лебедово езеро“ на Чайковски, и още „Слава“ на Ленард Бърнстейн, симфонична картина „Порги и Бес“ на Джордж Гершуин. Специално за българската публика малките изпълнители ще представят ръченица из сюитата „Тракийски танци“ на Петко Стайнов.

Фокусирайки се върху музикалното образование, програмата на Младежкия симфоничен оркестър „Пасифик“ служи на обществото, като предоставя възможности за изява на младите инструменталисти от областта Ориндж Каунти.
Младежкият оркестър е една от основните програми за образование на Симфоничния оркестър „Пасифик“. Това е една от трите програми за младежки ансамбли, предлагани от Симфоничния оркестър „Пасифик“.

Продажбата на билети се извършва на сайта www.ticketsbg.com. Цените са от 5 до 10 лева. Концертът е планиран за края на месеца.

Източник: asenovgrad.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини