15-годишна наръга приятеля си в гърба

15-годишна намушка с нож приятеля си в шуменското село Изгрев, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.

Вчера около 19:15 часа в оперативната дежурна част на Районно управление "Полиция" – Шумен е получен сигнал, че в къща в село Изгрев след възникнал скандал е наранен с нож в областта на гърба млад мъж. Мъжът е транспортиран в МБАЛ - Шумен, където е установено, че е с порезна рана. Обработен е и е оставен за наблюдение. Мъжът не притежава български личен документ. В хода на проведените мероприятия е установена самоличността му. Това е 20-годишният К.А. от село Вълнари.

Изяснено е, че мъжът пребивавал в село Изгрев и живеел с 15-годишно момиче от град Шумен. Между двамата възникнал скандал и девойката му нанесла удар с нож в областта на гърба.

15-годишното момиче е задържано на основание чл.63, ал.1 от ЗМВР за срок от 24 часа, тъй като е обявено за общодържавно издирване в началото на месец юни 2010 г. Тогава в районното управление е постъпило определение на Районен съд Шумен за настаняването й в специализиран педагогически интернат. При призоваването на родителите й в управлението, те заявили, че не знаят къде се намира дъщеря им и е обявена за издирване. По случая работят служители на Районно управление Шумен.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини