Актуализацията на бюджета води държавата към банкрут

До момента няма нито един осъден министър, до момента няма нито един дори задържан истински олигарх. Националният капитал в България се държи от около 300-400 души олигарси. Те притежават над 70% от оборотния паричен поток в държавата. И огромна част от тези олигарси са абсолютни престъпници. Те са плод на комунистическата мафия, която създаде всичко, свързано с криминализирането на прехода. И за тях да сте чули някой да е повдигнал някакъв въпрос? И няма и да чуете.

Това каза лидерът на РЗС Яне Янев, в интервю за предаването на Нова телевизия „Здравей, България!”. По отношение на осъдени министри от предишното правителство Янев заяви, че единственото, което се създава, е една бутафория, един спектакъл, който цели само и единствено политически дивиденти.

На въпрос за рейтингите на ГЕРБ в последно време Янев заяви: „ние първи в България като дясна консервативна опозиция казахме, че правителството на Борисов е най-некомпетентното за целия преход и от него може да се очакват безобразия и провали, които нямат аналог за тези 20 години”. „Това, което в момента предстои да се случи тази седмица с приемането на нов бюджет или по-точно с актуализацията, ние сме убедени, че води държавата към банкрут”, заяви още лидерът на РЗС.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини