Сидеров: Категоричната подкрепа на "Атака" към ГЕРБ е в полза на България

Категоричната подкрепа на "Атака" към ГЕРБ е в полза на България. Това заяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров при отбелязването на 5-годишнината от учредяването на партията, цитиран от БТА.

Той допълни, че няма алтернатива на досегашния курс, който е поела партията, защото в противен случай това би означавало връщане на БСП на власт, източване на пари, мафиотизация.

Идеалите на сегашното управление бяха и идеалите, с които беше учредена партията през април 2005 г., каза Сидеров. Той посочи, че сега страната е на прав път и тя може да стане европейска държава с правила, в която виновниците да отидат на съд. Сега, с нашите партньори от ГЕРБ, си отвоюваме България, отбеляза Волен Сидеров. Той отбеляза, че основната цел на партията сега е подбор на кадрите за местните избори, за да не се разпилява вотът и да не се даде въвзможност на "октопода" да се върне.

Събитието беше уважено от съпредседателя на Парламентарната група на ГЕРБ Красимир Велчев, зам.-председателят на Народното събрание Лъчезар Иванов, както и депутатът и председател на младежката структура на ГЕРБ Моника Панайотова.

Красимир Велчев поздрави за годишнината членовете на "Атака" от името на председателя на ГЕРБ Бойко Борисов, зам.-председателя на партията Цветан Цветанов, както и Изпълнителната комисия и Парламентарната група на политическата сила. Той благодари за подкрепата на "Атака" и отбеляза, че заедно двете партии работят за освобождаването на България от крадливи политици и управляващи, за да не могат те да се "докопат" отново до властта.

На честването присъстват народните представители от "Атака", общински и областни координатори на партията от цялата страна.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини