„Сини“ фенове препълниха хасковското кино за прожекцията на филма за Гунди

    Нашумелият филм за историята на легендарния футболист на „Левски“ (София) Георги Аспарухов-Гунди имаше своята първа прожекция снощи в Хасково. Местното кино се оказа тясно за всички, пожелали да гледат продукцията. Предварително се знаеше, че билетите ще бъдат разпродадени. Малки и големи фенове на „Левски“ си взеха пропуски, за да изгледат филма, посветен на незабравимия футболист и човек Георги Аспарухов. 

    Лентата „Гунди – легенда за любовта“ проследява живота на големия спортист – от срещата му с Величка Маркова – Лита, до трагичния 30 юни 1971 година. В основата на сценария са неразказани досега истории от личния живот на Георги Аспарухов и неговата най-голяма любов – съпругата му Лита, с която преминават през редица изпитания на живота, футбола и системата, но остават заедно до самия край. На екран оживяват и някои от легендарните мачове с участието на Гунди, благодарение на стотиците специални ефекти, използвани във филма.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ма
      Мая
      19 -2
      12:27, 19 окт 2024
      Благодарим,беше прекрасно.Филма е интересен,добре направен.Още от малка съм слушала много за Аспарухов-Гунди.От баща ми,и най вече от дядо лека му пръс.Но да видиш на живо как е протекъл живота му е голяма тръпка.Тежки времена са били за честните хора.Гунди е бил велик човек,не случайно е бил идол на почти цяла България.
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини