Актрисата Гергана Стоянова вдъхнови ученици от ОУ „Св. Иван Рилски“

    Актрисата и водеща Гергана Стоянова се срещна вчера с учениците на ОУ „Иван Рилски“ в Хасково. Стоянова изнесе лекция под мотото „Аз уча, вярвам, мога, знам“.

    Към учениците от трети и четвърти клас тя се обърна с думите „Забравете името ми, но помнете, че никой не Ви е длъжен и никой не Ви е виновен! ". Всеки ученик получи специална книжка, която Гергана определи като частичка от последната си мечта.

    Прави срещи с деца вече от няколко години, а книжките са начинание от последната година. В тях младежите са предизвикани да попълват информация за мечтите, целите си, за големи български постижение, за героите на България.

    „Учете сърцето си да изпитва почит“. Това призова децата Стоянова, като ги помоли да четат за делата на великите българи и успешни чужденци.  Стоянова сподели и своята история, която започва в село до Бургас, за да я нареди днес сред топ 3 на жените, които озвучават в България.

    Над 2,4 млн. думи и изрази звучат с гласа на Гергана Стоянова в онлайн правописния речник на БАН- „Берон“. Нейният глас звучи от навигацията, от радио ефира, в големите вериги магазини.

    Актрисата и водещата е познато лице от сцената и телевизионния екран. Тя изигра една от главните женски роли на българския сериал „Откраднат живот“.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини