Легендата на Родопа Звезделин Чаушев празнува 70-годишен юбилей!

Днес един от най-титулуваните футболисти и треньори на ФК “Родопа” – Звезделин Чаушев – празнува своя 70-годишен юбилей! Той има близо 600 мача за клуба в “Б” група и е бил капитан на отбора. Играл е и за “Арда” (Кърджали) в едни от най-добрите си сезони в професионалния футбол в близкото минало. Зад гърба си има и близо 40-годишен стаж като треньор в детско-юношеската школа на “Родопа”, като на два пъти е бил начело и на представителния тим на клуба от Смолян.

Негови възпитаници са играли на различни нива в родния футбол, включително и в чужбина. Сред тях са Даниел Кутев, Теодор Стефанов и Камен Хаджиев, като последният има мачове и с националната фланелка.

По повод 70-годишния юбилей ръководството на ФК “Родопа” отправя своите специални пожелания към Чаушев с нарочен поздравителен адрес:

Уважаеми г-н Звезделин Чаушев,

С огромно уважение и признателност Ви поздравяваме по повод Вашия 70-годишен юбилей!

Вашият дългогодишен принос към футбол, както на терена, така и като треньор, е вдъхновение за поколения спортисти и любители на футболната игра. Със своята всеотдайност, професионализъм и страст Вие не само сте постигнали значими успехи, но сте изградили и ценни уроци за младите таланти, на които сте предали духа на спорта и любовта към футбола.

Вашият път в спорта е пример за устойчивост и амбиция, а отдадеността Ви към развитието на млади състезатели заслужава най-искрени поздравления. Благодарим Ви за всеотдайността и неуморния труд, с които сте допринесли за утвърждаването на футболните традиции в града и региона.

Пожелаваме Ви здраве, щастие и още много години, изпълнени с радост и успехи както на професионално, така и на лично ниво. Нека вдъхновението, което Вие носите, продължава да гори в сърцата на всички, които имат честта да бъдат част от Вашия живот.

Честит юбилей!

С уважение,УС на ФК “Родопа” – Смолян

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини