Петима пострадаха при пет катастрофи за ден в Хасковско

Петима души пострадаха при пет катастрофи на 12-и в Хасковска област, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

В 13:20 часа на км.33 на АМ „Марица“ се е движил товарен „Ман“ с водач 59-годишен от Република Косово. Той е загубил управлението на колата си, излязъл е вляво по посоката си на движение и се е блъснал в мантинела, вследствие на което е преминал в лентата за насрещно движение и е преобърнал товара си в двете ленти за движение. Водачът е оставен за наблюдение в хасковската болница, без опасност за живота. Пробите му са отрицателни.

10 минути по-късно на пътя от село Конуш в посока Кърджали е станал инцидент отново поради загуба на контрола над товарен автомобил „Ивеко“, шофиран от 55-годишен кърджалиец. Той е излязъл вдясно по посоката си на движение и се е ударил в крайпътна канавка. Пробите му са отрицателни, настанен е за лечение в МБАЛ Хасково.

В 14:05 часа в Районното управление в Харманли е съобщено за инцидент на кръстовището между булевард „България“ и улица „Балкан“. 69-годишен от село Криво поле е управлявал „Фолксваген“. Навлязъл е в кръстовището на червен сигнал на светофара, поради което е ударен от движещ се по път с предимство лек автомобил „Ауди“ с водач 71-годишен от града. От удара между тях „Фолксвагенът“ се е завъртял и е блъснал в предната част спрял на кръстовището автомобил „Ауди“ с водач 49-годишна харманлийка. Всички водачи са тествани, пробите са им отрицателни. В инцидента леко в пострадала пътничка на 74 г., която след преглед е освободена за лечение в дома си. Съставен е акт водача на „Фолксвагена“.

Четвъртото произшествие е в 16:40 часа на второкласен път в посока село Дрипчево. 60-годишен от Германия се е движил с „Форд“, излязъл е вляво по посоката си на движение и е паднал в дере. След преглед в хасковската болница медиците са го освободили.

Последният инцидент за деня е в 17 часа на третокласен път от село Мост в посока село Маслиново. 19-годишна от село Бели пласт се е движила с „Фолксваген“, на който е загубила управлението. Ударила се е последователно вляво и вдясно в мантинела и е спряла напречно на платното. Пострадалата водачка е без опасност за живота.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини