Хандбалният „Хасково“ стартира в „А“ група тази неделя с домакинство

Тази седмица стартира новото първенство в женската хандбална „А“ група. През този сезон в шампионата ще има 10 отбора, разделени на северна и южна група. В южната група ще участва и ХК „Хасково“. Тимът се завръща в елита след няколкогодишно отсъствие.

В първия си мач за сезона състезателките на треньора Ирина Миладинова ще бъдат домакини. Отборът ще приеме друг новак „Спортист-Кремиковци“.

Двубоят е тази неделя от 16:00 часа в зала „Вълчо Даскалов“. Хасковлийки продължават подготовката си за предстоящия двубой. В състава на Ирина Миладинова ще има девойки от школата и опитни състезателки, играли преди години за „Хасково“.

„Противникът е нов, те са наистина новак в женското направление. Тимът е изцяло изграден от софийски състезателки и студентки в столицата, както и възпитанички на школата. Предполагам, че все още няма да са на високо ниво и ще се получи добър мач. Ние ще бъдем добър опонент, дай Боже да вземем победата. Почти всички наши състезателки са на линия, имаме две-три отсъстващи по различни причини. Надявам се да напълним залата и да направим един хубав мач“, заяви за Haskovo.net старши треньорът Ирина Миладинова.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Случаен виц

Последни новини