ГЕРБ-СДС откри кампанията си с водосвет и молебен за здраве и силно правителство на България

    ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

    С водосвет в църквата „Свети Архангел Михаил“ коалицията ГЕРБ-СДС откри предизборната си кампания за парламентарните избори на 27 октомври. Молебенът за здраве и успех беше отслужен от отец Никола. „България има нужда от правителство и от силни лидери. Но има и нужда от смирение. Защото само силните лидери, като се смирят пред Бога, могат да намерят най-верния път за себе си и хората, които водят“, каза по време на службата отец Никола.

    „По традиция започваме своята кампания оттук, от Божия храм. Отчето ни призова да бъдем смирени, да видим грешките си, защото всеки прави грешки, ние също. Надявам се да се справим по-добре в следващото Народно събрание, надяваме се да имаме най-после правителство. Когато ГЕРБ управляваше Хасково, беше на първите места по програмата за енергийна ефективност и ако ГЕРБ управлява отново, ще имаме същите успехи във всички общини от региона. За Хасково проблем номер едно са качеството на улиците, в следващите няколко години ще вложа всичките си усилия, за да се отпуснат повече средства. За смяна на водопроводите и асфалтирането на улиците. Не оправим ли водопроводите, няма как да оправим улиците и пътищата. Решаването на тези проблеми не може да стане само със средства на Община Хасково. Правителството ще трябва да отпусне десетки милиони, за да решим тези проблеми, аз лично ще се боря това да стане факт“, каза водачът на листата Делян Добрев.

    „За мен е чест да бъда част от онези успешни кметове на ГЕРБ, които се включват в тази кампания. Надявам се да подобрим представянето си. На последните избори имахме трима народни представители, сега се надавам да станат четирима“, каза кметът на Димитровград Иво Димов, който е трети в листата на ГЕРБ-СДС.

    „С цялата си отговорност аз лично заставам като гарант, че всичко което сме набелязали за Димитровград, ще се случи. Затова е необходимо да имаме редовно правителство - хоризонт поне четири години и ясна политическа отговорност. Защото само тогава нещата за общините ще започнат да се случват. Не само в Димитровград и Хасково, но и в цялата страна. Защото в момента в страната не се случва нищо“, допълни Иво Димов. И призова хората да гласуват за ГЕРБ-СДС, за да могат да се случат успешните проекти в общините.

    Силният отбор на ГЕРБ-СДС в Хасково е с водач Делян Добрев, втори е д-р Георги Станков, а трети е кметът на Димитровград Иво Димов.

    Ето и цялата листа на коалиция ГЕРБ-СДС с номер 18 в бюлетината:

    1. Делян Добрев - икономист

    2. Д-р Георги Станков – ветеринарен лекар

    3. Иво Димов - икономист

    4. Иван Минев – юрист

    5. Силвия Манджукова - юрист

    6. Светла Моллова - филолог

    7. Евгения Ангелова - финансист

    8. Митко Полихронов - предприемач

    9. Митко Петров - икономист

    10. Васил Митев - IT експерт

    11. Атанас Асенов - предприемач

    12. Мариян Дервенков - юрист

    13. Любомир Михов - икономист

    14. Теодора Тодорова – търговски представител

    15. Николай Николов – компютърен инженер

    16. Димитър Димитров – социален координатор

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Haskovo.NET

    Още новини

    Последни новини