“Възраждане” внесе листа с кандидати за парламентарните избори в Кърджали

Днес структурата на „Възраждане“ в град Кърджали внесе своята листа с кандидати за народни представители в Районната избирателна комисия (РИК) за предстоящите парламентарни избори, които ще се проведат на 27 октомври 2024 година.

Листата включва следните кандидати за народни представители:

Водач е Георги Георгиев – на 45 години, инженер-химик, завършил ХТМУ – София, магистър по специалност „Производство на стъкло, керамика и цимент“, със специализация по теория на неорганичните вещества в Университет „проф. д-р Асен Златаров“ – Бургас. Георгиев има над 16 години опит в тежката химическа индустрия и е бил народен представител в 47, 48, 49 и 50 Народно събрание. Той е областен координатор на „Възраждане“ за областите Хасково и Кърджали.

На второ място е Анета Георгиева – общински съветник на „Възраждане“ в Кърджали.

Трети е Георги Дяков – общински съветник на „Възраждане“ в града, завършил висше образование по специалност „Финанси“ в Бургаския свободен университет.

Следва Мустафа Вели – член на „Възраждане“ в Кърджали и строителен предприемач.

Пети и шести са съответно Ангел Янчев и Димитър Димитров, като последният е председател на „Възраждане“ в Маджарово и Ивайловград.

Ангел Янчев е добре познато лице на “Възраждане”. Той е народен представител. Роден е в Кърджали. Янчев е един от най-успешните директори на училища в страната. Многократно е награждаван за изключителни постижения в управлението на учебни заведения. Под негово ръководство училищата, в които е работил, са се превърнали в модели за успешно управление, високо академично ниво и добра среда за учениците. Той е познат не само с добрата си работа като директор, но и със своята отговорност към младите поколения и стремеж към повишаване на качеството на образованието.

Парламентарните избори на 27 октомври 2024 г. се очакват с интерес, като кандидатите на „Възраждане“ в Кърджали се стремят да представят прогресивни идеи и да работят за развитието на региона.

Това съобщиха от Пресцентъра на "Възраждане"

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини