В „Царство на буквите“ се превърна ОУ „Шандор Петьофи“ в Хасково

    Основно училище „Шандор Петьофи“ в Хасково тържествено откри новата учебна година.

    В слънчевия училищен двор се събраха ученици, учители и родители, изпълнени с вълнение и надежди за предстоящата година. Празничната програма започна с вълнуващо представяне на спектакъла „Царството на буквите“, изпълнен от ученици от различни класове. Те пренесоха публиката в магическия свят на буквите, символизиращ първите стъпки на първокласниците в света на знанието. С много усмивки и радост малките първолаци бяха тържествено приети в училищната общност, готови да започнат своето пътешествие в образованието.

    Особен акцент на празника бе изпълнението на песента за родния град Хасково, представена от талантлива ученичка, чийто глас развълнува всички присъстващи. Песента не само прослави града, но и събуди чувство на гордост и принадлежност сред учениците и гостите.

    Тържеството завърши с изпълнения на фолклорни песни и танци, които добавиха традиционен български колорит към празника. Умелите изпълнители пренесоха всички в магията на народното творчество, съчетавайки миналото с настоящето.

    Началото на учебната година в ОУ „Шандор Петьофи“ бе вълнуващо и изпълнено с много настроение. Всички ученици, учители и родители си пожелаха здрава, успешна и ползотворна учебна година.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини