Медицинският център в Радомир е с три нови апарата, предстои ремонт

Изображение 1 от 6

    Медицинският център в Радомир е с три нови апарата, предстои ремонт
    След откриването на лабораторията и ренгеновия кабинет, в Радомир вече има нова апаратура за ултразвукова диагностика – ехограф за гинекологични прегледи, ехокардиограф и холтер. Модерното диагностично оборудване е осигурено чрез дарение, то ще помогне на медицинските специалисти да предоставят по-точни диагнози и да бъде предоставено по-ефективно лечение на пациентите. Обновяването също така има за цел да подобри цялостната работна среда за персонала на центъра, което допълнително ще допринесе за предоставянето на по-добри грижи за хората.
    „Достъпно здравеопазване – модерно медицинско осигуряване и грижи на територията на община Радомир е не само лична цел, но и е сред основните приоритети в управленската ми програма“, каза кметът Кирил Стоев при разговор с медиците в Центъра.
    Градоначалникът и управителят на Медицинският център д-р Михайлов посетиха кабинетите и помещенията, които предстои да бъдат ремонтирани.
    Ремонтните дейности ще включват боядисване, подмяна на дограма, подмяна на подовите настилки и обновяване на чакалните и кабинетите.
    Тези промени не само ще подобрят естетическата привлекателност на медицинският център, но и ще осигурят по-комфортна и чиста среда за пациенти и служители. Очаква се да бъде закупен още един уред ЕКГ.
    „Вярвам, че стъпка по стъпка ще постигнем достъпно и качествено здравеопазване в нашата община. Лошото състояние се вижда навсякъде, но това не ни плаши и с екипът ми да продължаваме да работим денонощно, за да осигурим по-добри условия за живот на жителите на Радомир и населените места в общината“, сподели Стоев.

     

    Източник: Perunik.COM

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини