При пътнотранспортни произшествия с мотоциклети има пострадали

През почивните дни са настъпили общо 7 пътнотранспортни произшествия (ПТП), две от които са с мотоциклети и има пострадали.
 
На 03.08.2024 г. около 18:00 часа в град Мадан, на ул. "Република", мотоциклет "Ямаха", управляван от 31-годишен мъж от гр. Мездра, предприема маневра изпреварване без да се убеди, че движещото се пред него превозно средство е подало сигнал за завиване. В резултат на това мотоциклетът се блъска странично в лекия автомобил "Фолксваген Голф", управляван от 79-годишен мъж от гр. Мадан. При падането мотоциклетът се приплъзва на дясната си страна по пътната настилка и се блъска в паркиран лек автомобил. При инцидента е пострадала 32-годишна пътничка на мотоциклета. Настанена е за лечение с фрактура на дясна подбедрица. При ПТП-то са използвани обезопасителни колани и каски. Двамата водачи са изпробвани за употреба на алкохол и наркотични вещества, пробите са отрицателни.
 
На 05.08.2024 г. в 11:50 часа на пътя Девин-Кричим, мотоциклет "Кавазаки Нинджа 3Х 6Р", управляван от 32-годишен мъж от гр. София, поради несъобразена скорост с пътния релеф, на лява крива мотоциклетът поднася и пада на платното за движение. Вследствие на инцидента, водачът е ранен с травма на ръка. След преглед на място от екип на ФСМП - Девин, е освободен за домашно лечение.
Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини