Пиян и без книжка катастрофира край Харманли

Четирима водачи са задържани през почивните дни в Хасковска област след употреба на алкохол или наркотици зад волана. Единият от тях е причинил катастрофа край Харманли, съобщиха от МВР. 

Неправоспособен и употребил алкохол водач е заловен край Харманли. В събота, в 1,40 часа, на пътя за местността „Трифончето“ е забелязан катастрофирал „Форд“ без водач. Минути по-късно от ЦСНМП са позвънили, че при тях за лечение е постъпил мъж на 24 години от Харманли. Същият е тестван за алкохол, чиято проба отчела 1,76 промила. Лицето е настанено за лечение, без опасност за живота. Изяснило се е, че след загуба на контрол водачът се е ударил в дърво. При справка е установено, че е неправоспособен. Заведено е досъдебно производство.

Същия ден, в събота, в Димитровград и Харманли са задържани двама, шофиращи с дрога. 52-годишен от Харманли е шофирал с метамфетамин, а 39-годишен от Димитровград – с амфетамин.

В ареста на Хасково също е пренощувал водач с алкохол. Вчера той е проверен в село Гарваново, където шофирал „Форда“ си с 1,78 промила. Стартирало е бързо производство.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини