Концертът на Горан Брегович: Част от приходите отиват за Клиниката по детска хирургия в УМБАЛ "Свети Георги"

„Ще бъде наистина лудо!". С това послание легендата на балканската музика Горан Брегович поздрави българската публика в специално видео.

Фантастичният музикант е добре познат с умението си да съчетава класически оркестрови аранжименти с традиционни балкански мелодии и модерни стилове като рок и поп. Неговите емблематични хитове, включително „Mesecina“, „Kalashnikov“ и „Beauty Sonata“, са познати и обичани от българските музикални фенове, а самият Брегович обещава шоуто му на 11 септември в град Пловдив да бъде запомнящо се.

Организаторите от ПФК Ботев Пловдив стартираха днес, 29 юли, голяма промоция по повод Деня на приятелството - 30 юли. В рамките на 48 ч. феновете могат да се възползват от отстъпка „Заведи приятел на концерт“ и да закупят два билета на цената на един.

Припомняме, че това ще бъде първият музикален концерт от този калибър, който ще се състои на обновения стадион, с което Пловдив дава силна заявка да се превърне в музикална столица на България. Организаторите обявиха и друга своя кауза - от клуба решиха част от приходите от предстоящото музикално събитие на 11 септември да отиват в подкрепа на Клиниката по детска хирургия в УМБАЛ „Свети Георги“. Това ще се случи като част от дългосрочното партньорство между ПФК „Ботев“ и УМБАЛ „Св. Георги“. 

Източник: actualno

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини