Лейди Гага потвърди годежа си с Майкъл Полански

Лейди Гага потвърди, че е сгодена за дългогодишния си приятел Майкъл Полански по време на Олимпийските игри през 2024 г.

Изпълнителката на Just Dance издаде новината, когато го представи на френския министър-председател Габриел Аттал по време на игрите. От 2020 г. певицата има романтична връзка с Майкъл Полански, предприемач и технологичен инвеститор.

В клипче в TikTok, публикувано от министър-председателя, се чува как Гага представя Майкъл: „Това е моят годеник“.

„Благодаря ви, Лейди Гага, за зашеметяващото ви изпълнение на церемонията по откриването. Беше спиращо дъха“, написа министър-председателят Атъл под видеото.

Гага пя на френски и свиреше на пиано, докато беше заобиколена от танцьори, облечени изцяло в черно и държащи яркорозови пухкави помпони. Изпълнението раздели феновете, като повечето отзиви в социалните мрежи бяха негативни.

„Изпълнението на Лейди Гага на церемонията по откриването на Олимпийските игри е толкова зле. Кой си помисли, че е добра идея да изпълнява кабаре на Олимпиада“, написа в Х един от феновете написа. Друг пък добави: „Къде са френските артисти?"

Други обаче се радваха на изпълнението, като един от тях написа: „Каква талантлива жена е Лейди Гага."

Гага се включи в Инстаграм след изпълнението, като написа: „Чувствам се толкова благодарна, че бях поканена да открия тазгодишните Олимпийски игри в Париж. Също така съм благодарна, че организаторите на Олимпийските игри ме помоли да изпея такава специална френска песен - песен в чест на френския народ и неговата огромна история на изкуството, музиката и театъра."

„Тази песен е изпята от Зизи Жанмер, френска балерина родена в Париж, известна с това, че през 1961 г. изпява „Mon Truc en Plumes“. И това не е първият път, в който нашите пътища се пресичат. Зизи участва в мюзикъла на Коул Портър „Anything Goes“, който беше първото ми джаз издание," продължи певицата.Майкъл и Гага, чието истинско име е Стефани Германота, бяха заснети да се целуват за първи път преди четири години на новогодишно парти в Лас Вегас. След това, по време на Супербоул същата година, двамата посетиха мача заедно, а след това Гага сподели тяхна обща снимка на яхта в Маями, с която официално потвърди връзката им.

@gabriel_attal

Thank you Lady Gaga for your stunning performance at the opening ceremony. It was breathtaking. 🤩🫶

♬ son original - Gabriel Attal
Източник: fakti

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини