Съдят Крис Браун за жесток побой, искът е за 50 милиона долара

Рапърът Крис Браун и музикалната компания Live Nation са изправени пред тежко предизвикателство. Четирима мъже са подали срещу тях иск на стойност 50 милиона долара за „нанесен им брутален побой“ след концерт на изпълнителя в Тексас.

Самият Браун е посочен като главно действащо лице във физическата саморазправа, продължила по собствените им думи над 10 минути. Според информация на TMZ, пострадалите са били поканени да се запознаят със звездата зад сцената, но така и не става ясно как точно се е е стигнало до ескалацията на напрежението.

„Всички ищци се лекуват и се нуждаят и от продължаващо лечение и за в бъдеще“, се посочва в иска, публикуван в пресата. Четиримата мъже искат и временна ограничителна заповед от рапъра, освен компенсацията в размер на 50 милиона долара.

От Live Nation пък са обвинени, че не са осигурили безопасността на посетителите на концерта, част от турнето на Браун в САЩ.

Иначе тук е моментът да припомним, че това съвсем не е първият път, в който изпълнителят получава подобни обвинения. Дори и до днес името му се свързва и с жестокия побой, който нанесе през 2009 година на тогавашната му приятелка, поп дивата Риана.

За него бе осъден на 5 години пробация и 180 дни обществено-полезен труд. След време той и сам призна, че това е бил най-позорният ден в живота му и съжалява ужасно за случилото се. 

Източник: radioenergy.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини