Председателят на Държавна агенция „Безопасност на движение по пътищата“ Росен Рапчев присъства на урок по безопасност с деца от Радомир

Изображение 1 от 4

    Председателят на Държавна агенция „Безопасност на движение по пътищата“ Росен Рапчев присъства на урок по безопасност с деца от Радомир
    В рамките на инициативата „Лято в действие“, председателят на Държавна агенция “Безопасност на движението по пътищата“ Росен Рапчев и Слави Васев, експерт в ДАБДП посетиха лятната занималня, организирана Община Радомир, ЦПЛР- ОДК, МКБППМН, Общински исторически музей и Народно читалище “Напредък-1895г.“.
    Инспектор Росен Рапчев и инспектор Слави Васев проведоха интерактивен урок за пътна безопасност пред децата, като им предоставиха ценни съвети как да се пазят, докато играят навън през лятото и защо е важно винаги да слагаме предпазния колан.
    Кметът Кирил Стоев и заместник-кметът Станислава Генадиева също присъстваха на срещата, показвайки подкрепата си за инициативата и участието на ДАБДП в образователните дейности в общината. По време на посещението те имаха възможност да разговарят с децата за техните любими игри и как могат да ги играят безопасно.
    Инициативата „Лято в действие“ е съвместно усилие за осигуряване на продуктивни и забавни дейности за децата през лятната ваканция. С урокът по безопасност експертите успяха да ангажират напълно децата в своя интерактивен урок по безопасност. Използвайки комбинация от визуални помагала, практически демонстрации и игри, те обясниха значението на правилата за движение по пътищата и как да ги прилагат в различни ситуации.
    Инициативата „Лято в действие“ продължава да предоставя на повече от 70 деца от 1 до 4 клас възможности да учат и да се забавляват през лятната ваканция, като гарантира, че ще се върнат на училище с нови знания.
    Сътрудничеството между институциите играе решаваща роля за успеха на програмата и безопасността на нашите деца.

    Източник: Perunik.COM

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини