Брад Пит във F1 - тийзър на филма, който всички очакват със затаен дъх

Вече от доста време знаем, че Брад Пит ще ни вкара в света на високите скорости с филм за F1, който обещава незабравимо преживяване.

Все пак говорим за филм, който заснема част от сцените си по време на истински състезания от F1 и използва специално създадена камера, за да ни накара да се почувстваме като пилотите в болидите.

Досега филмът си нямаше име, но това се промени. Брад Пит и компания използваха състезанието на пистата Silverstone във Великобритания, за да пуснат първи тийзър на F1.

Точно така, филмът ще се казва F1 и показаните кадри са наистина обещаващи. Всичко започва с думите на Сони Хайс (Пит), че Red Bull, Ferrari, Mercedes, Aston Martin и McLaren имат болиди, които са изключително бързи на прави отсечки, но той иска да бъде създаден такъв, който да е бърз и на завоите, където се печелят състезанията.

Самият Хайс е оттеглил се от състезанията пилот, който обаче прави голямото си завръщане в отбора на APXGP, за да помогне на изгряващата звезда Джошуа Пиърс (Дамсъ Идрис).

F1 трябва да тръгне по кината през юни 2025 г., което е след цяла една година, но очевидно от Apple са решили, че е добра идея да ни подгреят още от сега. Премиерата на филма е насрочена за 25 юни, но няма информация кога ще се появи в стрийминг платформата.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Случаен виц

Последни новини