С игри и забавления започна „Лято в библиотеката“ в Хасково

    За поредна година Регионалната библиотека „Христо Смирненски“ в Хасково отвори врати за най-малките. От днес стартира инициативата „Лято в библиотеката“.

    Официалното откриване беше в пешеходната зона пред културната институция. Старт на заниманията даде директорът на библиотеката Анна Щилянова. Тя приветства децата, дошли със свои родители и близки, за да се включат в днешните занимания.

    Те имаха възможност да рисуват, да играят, включиха се в занимателни и щафетни игри. За ведрото настроение на децата се погрижиха аниматорките Таня и Ивана.

    Заниманията в библиотеката ще се провеждат всяка сряда от 10:30 часа през юли и август. Предвидени са срещи с лекар, който ще обясни на децата за човешкото тяло, със зъболекар, треньор по карате, пожарникар. Организирани са и четения. Всеки вторник от 10:00 часа ще има срещи, които се провеждат в отдел „Краезнание“. Ще има презентации със запознаване на забележителностите в град Хасково, включително и посещения на място.

    Всеки желаещ да участва в мероприятията трябва да бъде картотекиран читател в библиотеката и да заяви своето желание предварително.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини