Lil Nas X с песен към саундтрака на „Ченгето от Бевърли Хилс 4“

Изпълнителят на хита „Old Town Road“ Lil Nas X представи новия си трак „Here We Go!”. Парчето е създадено специално за филма „Ченгето от Бевърли Хилс 4“. 

Той разкри обложката на сингъла, на която е изобразена детективска значка с негова снимка и е написано истинското му име Montero. Към публикацията артистът добави: „Толкова съм развълнуван да пусна най-добрата песен на всички времена! Ще ви накарам да се гордеете с мен!“

“Ченгето от Бевърли Хилс 4” е американски комедиен екшън, който предстои да излезе на 3 юли. Сюжетът разказва приключенията на детектив Аксел Фоули (Еди Мърфи), който отново е на работа в Бевърли Хилс. След като животът на дъщеря му е застрашен, тя (Тейлър Пейдж) и Фоули се обединяват с нов партньор (Джоузеф Гордън-Левит) и старите приятели Били Розууд (Джадж Райнхолд) и Джон Тагарт (Джон Ащън), за да разкрият тежката конспирация.

„Това е голяма част от живота на хората, беше хит и всички го харесаха, но беше нещо повече от това – зрителите сякаш се привързаха към него“, разказва актьорът Пол Райзър, който се превъплъщава в ролята на Джефри Фридман.

Режисьор на филма е все още непознатият в Холивуд австралиец Марк Молой. От своя страна опитният Джери Брукхаймър е основен продуцент. Именно той е движещата сила зад оригиналния филм от 1984 година. „Ченгето от Бевърли Хилс“ печели над 300 млн. долара в световен мащаб. Лентата се превръща в емблематичен филм на 80-те години. Следват още два филма през 1987 и 1994 г. Режисьорът споделя, че четвъртият филм също препраща към 80-те години на миналия век.

„Погледнах първите два филма и си казах, че искам да направя такъв филм“, казва той. „Исках да го приземя и да го направя скромен, а също така исках да снимам всичко с кинокамера, да правя някои грешки. Тези филми са несъвършени и аз исках да се примиря с това и да създам филм, който да е много носталгичен, но да е в съвременния свят“.

Източник: radioenergy.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини