Shania Twain покори Гластънбъри

Изображение 1 от 2

    Shania Twain привлече публика почти колкото Coldplay в Гластънбъри в неделя. Световноизвестната кънтри звезда даде всичко от себе си на сцената Пирамидата в престижния слот за музикални легенди на фестивала. 

    Според BBC в дните преди участието си певицата е била много развълнувана за предстоящата си изява, а в събота е обиколила терена на събитието и дори се е срещнала с Dua Lipa, за да получи малко съвети от човек, който вече има опит в Гластънбъри (Dua е хедлайнер на тазгодишното издание, нейното участие беше в петък). 

    И макар да не ѝ беше позволено да осъществи амбицията си да излезе с истински кон на сцената, все пак Shania е намерила „вратичка“ - тя се появи в компанията на така наречените драг кралици, които носеха реквизитни конски глави. Освен това преди шоуто на звездата британска железопътна компания промени някои от имената на влаковете си и ги брандира като „Shania Trains“. 

    Изпълнението на 58-годишната кънтри легенда започна с вечния ѝ хит „That Don’t Impress Me Much“, следван от „Don’t Be Stupid (You Know I Love You)" и „You Win My Love“, както и „You’re Still The One“.

    За лош късмет подобно на Cyndi Lauper в събота, шоуто на Twain също премина през технически проблеми, заради които някои фенове се оплакаха по-късно от звука. 

    Участието на Shania Twain на фестивала идва на фона на растящата през последната година популярност на кънтри музиката. Преди шоуто певицата каза, че е много развълнувана да последва стъпките на звезди като Dolly Parton, Diana Ross и Kenny Rogers с изпълнение в сегмента „Легенди“.

     
     

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини