Imagine Dragons с най-динамичната си творба до момента - „LООМ“

Десет години след своя успешен старт, Imagine Dragons продължават да създават истински кросоувър хитове и да вдигат на крака милионна публика. Шестият албум на триото от Лас Вегас - „LООМ“ - е изпълнен с мелодични химни, които намират отклик сред феновете им по целия свят. 

„LООМ“ е продуциран изцяло от Imagine Dragons и дългогодишните им сътрудници Mattman и Robin. Заедно те откриват перфектния баланс между звученето, което ги превръща в суперзвезди, и свежестта, носеща им радост в студиото. Включвайки 9 чисто нови парчета, „LOOM“ означава ново начало на хоризонта - вълнението за нов ден и моментите, които тепърва предстоят.

През 2024г. членовете на Imagine Dragons се отдават на семейството и приятелите си. С обновена перспектива, групата се събира в студиото със същото вдъхновение, което подхранваше най-обичаната им музика. Dan, Wayne, Ben и Daniel се замислят за миналото, за да се пренесат в бъдещето, където стиловите граници са напълно изчезнали и всичко е възможно в творчески план. Това ги довежда до създаването на най-динамичната им творба до момента - „LООМ“:

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини