ИТН: Квалифицирано мнозинство ще решава съдбата на община Хасково

Изображение 1 от 4

    „Благодарим на нашите избирателите за подкрепата. Искаме да им кажем, че ние няма да се отклоним от пътя, който сме избрали“. Това заяви Иван Иванов от партия „Има такъв народ“ на нарочен брифинг след предсрочните избори за общински съветници в Хасково, проведени на 23 юни. След вота в неделя стана ясно, че именно той ще представлява политическата формация в местния парламент, който се състои от общо 41 души.

    „Най-малкото, което можем да направим е да информираме гражданите какво се случва в Общинския съвет. Нашите приоритети са да защитаваме правата на гражданите и да търсим всевъзможни варианти за изпълнението им“, каза Иванов.

    „Ще продължим да работим в посока за подобряване на градската среда в община Хасково и ще го устояваме пред Общинския съвет“, каза Галина Радославова – общински координатор на ИТН в Хасково. Тя допълни, че от партията ще бъдат една конструктивна опозиция в Общинския съвет. Поясни, че във фокуса им е и такса смет, която според тях е несправедливо разпределена, тъй като сега се плаща за квадратура на имот, като в него могат да живеят 20 души, а може да живее и един човек, при което генерирането на отпадъци е различно. Обещаха да работят за подкрепа на бизнеса, а не само за един обръч от фирми.

    Иван Николов – член на политическия проект заяви, че ИТН запазва гласовете си. Уточни, че това се отнася и за първите две политически партии, които заради ниската избирателна активност, от 23 общински съветници вече имат 28, сиреч вече имат квалифицирано мнозинство.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Пи
      Пича с Москвича
      24 -3
      18:56, 27 юни 2024
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • 2
      Ит
      ИТН
      13 -3
      22:23, 27 юни 2024
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • 3
      Гр
      Гражданин
      17 -2
      00:31, 28 юни 2024
      Всички за Хасково работите,а един тротоар за пешеходци няма , всичко е боклук от боклуци по-нагоре
      • Вя
        вярно
        11 -1
        08:45, 28 юни 2024
        На ул.Велико Търново, на 20 м западно от магазин Чочко има дупка в тротоара, три пъти е подаван сигнал в общината и никакъв резултат! Пред централата на партиятаа от която е кмета /старата баня/ плочките се клатят, някои липсват. По ул.Стара планина в района на СУ В.Левски също липсват плочки и от оградата падат плочи. Пълно безхаберие! Назначете си един човек за тротоарите, поне тях оправете!
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

    Още новини

    Последни новини