БСП: Общинските съветници трябва да решават проблемите на хасковлии, а не да правят далавери и да трупат пари на гърба на съгражданите си

Изображение 1 от 2

    ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

    Ние, от БСП, поканихме всички водачи на листи на публичен дебат с желанието да създадем разговор за бъдещето на Хасково, показвайки пред вас какви идеи защитаваме за развитието на общината.

    Всички политически формации, които и досега имаха представители в Общински съвет - Хасково, отказаха такъв публичен разговор. За жалост, нито един от тях, не прие поканата ни за разговор пред хасковлии в студиото на местната eTV.

    В неделя ще трябва да избирате кой да ви представлява без да сте имали възможността да ни чуете какви идеи защитаваме аргументирано. Нашето мнение е, че заслужавате да бъдете свидетели на откровен и конкретен разговор между всички нас, които търсим вашето доверие.

    Борим се от години срещу обидно ниското качество и висока цена на водата. След наш сигнал до прокуратурата за първи път в историята на Хасково цената бе намалена от 4.76 на 4.37 лв./куб. в сила от 1 януари 2023 г. Несправедливо и без никакви аргументи бе отново увеличена. Ще сезираме компетентните органи отново и няма да спрем да водим битка за справедливост. 

    Работата ни ще бъде за увеличаване на финансовата помощ за „Ин витро и Ин виво“ процедури, тъй като все повече се увеличава броят на семействата с репродуктивни проблеми, а децата са бъдещето на Хасково. Успяхме да наложим виждането, че са нужни и еднократни финансови помощи за младите семейства, които са в размер в МРЗ за новородено/осиновено дете. С вашата подкрепа ще се борим да бъдат увеличени двойно. 

    Възрастните и хората в неравностойно положение трябва да получат по-голямо уважение от страна на управляващите. Това може да стане, когато изпращаме в Общинския съвет хора, които са социално чувствителни. 

    Малките и семейни фирми трябва да получат административни и данъчни облекчения. Желанието ни е властта да им служи, за да ги задържим в родното Хасково.  

    Пет фирми управляват града и съдбата ни. Ние сме против това и ще се борим за разпределение на обществения ресурс към всички, които развиват бизнес в общината ни. Всеки трябва да има правото да реализира потенциала си тук в родния Хасково. 

    Ще продължим да работим открито и с уважение към всички хасковлии, а ако желаете да ни подкрепите, номерът на листата на коалиция „БСП за България“ за изборите в неделя е 42.

    Избирайте мъдро и не оставяйте купувачите на гласове и функционално неграмотните да решават кой да определя посоката на бъдещето на общината ни. 

    Спрете да гласувате за близки и приятели. Подкрепяйте хора, които имат смелостта и идеите, за да превърнат Хасково в по-добро място за живот. Ние сме такива. 

    Излезте и гласувайте, за да намалим тежестта на купените гласове. Не заслужаваме банда лъжци и крадци да решават бъдещето ни!

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Последни новини