Футболната легенда на Хасково: В неделя ще гласувам за номер 60

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

„Подкрепям хората от „Спаси Хасково“, защото са много истински и ще работят за града! Те няма да подведат никой. Няма да тръгнат да правят схеми с родата, а корупцията е шуробаджанащината.“, заяви футболната легенда на Хасково Йордан Кичеков. На изборите за общински съветници, които ще са тази неделя /23.06.2024г./, „Спаси Хасково“ се явява отново с мандата на партия „Ние идваме“ с номер 60 в бюлетината.

Кичеков беше заедно със съотборника си и приятел Руси Георгиев, който също е част от листата на гражданската платформа. „Най-вече подкрепям „Спаси Хасково“, защото са включили спортни деятели, които ще помогнат на спорта в бъдещия Общински съвет. Спортът се развива от общинската власт. Заставам до големия ми приятел Руси Георгиев с преференция 106.“, каза Футболист номер 1 за столетието на Хасково. Той изрази задоволство, че в листата се включил и треньора по кикбокс Делчо Манолов - Дяката. „Това е листа с млади и работещихорас бъдеще. Те ще работят за спорта така както аз бих го направил ако бях в Общинския съвет.“, подчерта Кичеков. По думите му „Спаси Хасково“ трябва да бъдат подкрепени, защото са доказали, че имат воля да се борят за хората и общината, след като успяха да касират изборите.

Футболният ас сподели, че практиките за злоупотреба с вота продължават. „На последните парламентарни избори в моята секция дадохме 5 гласа за колега спортист, но когато проверих нашите гласове не са били зачетени.“, разказа Кичеков и напомни, че единственият начин да се противодейства на това е масовото гласуване.

„Йордан Кичеков е живата легенда на Хасково. Той направи революция във футбола, когато се появи 1978 година и беше мой кумир. Неговата подкрепа тежи и задължава.“, сподели Руси Георгиев. Амбицията на спортните дейци в „Спаси Хасково“ е да наложат различен подход към спорта, който да се отвори към широката общественост, да бъде реално достъпен, така че да обхваща децата,хората в активна възраст и пенсионерите. Да има условия за развитие на професионалния спорт и любителския също. „Много се радвам, че за бате Данчо присъствието ми в листата е гаранция, че няма човек, който да ми повлияе да гласувам за нещо, в което не съм убеден.“, се развълнува Руси Георгиев. Той изтъкна, че Общинският съвет е регулатора на решенията на кмета и е крайно време общинските съветници да си влязат в ролята. „Когато са в полза на гражданите на Хасково няма никакъв проблем да бъде подкрепено, но когато са в ущърб на обществото нашата реакция ще бъде абсолютно ответна и няма да дадем своето съгласие. Познавам доста хора от листата самия факт, че Марин Райчев е начело на платформата „Спаси Хасково“ е гаранция за коректност и успех.“ Подчерта Георгиев.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Последни новини