Григор Захариев от Български възход:Сигурността на българските граждани и тяхната собственост е моят приоритет!

Григор Захариев,водач на листата на ПП „Български възход“ за 9МИР

Отчет пред избирателите в Кърджалийска област и бъдещи ангажименти

Като народен представител от коалиция „Български възход“ в 48-то Народно събрание се включих в следните парламентарни инициативи:

   Отказах да подкрепя доставките военна и военнотехническа помощ за Украйна в Парламентарната комисия по външни работи и Постоянната комисия по отбрана, изхождайки от убеждението, че доставките на оръжие,към едната от двете воюващи страни, удължават агонията на конфликта.

  Обявих се срещу практиката Министерски съвет да предоставя военно оборудване и оръжие на една от воюващите страни в конфликта в Украйна без санкция на Народното събрание.

Подкрепих приемането на закон,който регулира взаимоотношенията между гражданите и ЕРП.Този закон въвежда уведомителен,а не разрешителен режим при включване на собствена енергия от ВЕИ до 20 KW  към енергоразпределителната мрежа.

Гласувах против и спомогнах да с отхвърли ратификацията на Истанбулската конвенция от 48-то Народно събрание.

Бъдещи  ангажименти:

Ако бъда избран като личен приоритет в работата на 50-то Народно събрание си поставям подкрепата на законодателни промени в действащата нормативна уредба,които да разширят правата на българските граждани при защита на собствен живот и здраве, както  и този на своите близки на територията на частната им собственост със законно притежавани средства за защита.

Гласувайте с №16 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Платена публикация.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Последни новини