Златко Колачев:Сигурността няма партиен цвят и не може да има!

Сигурността няма партиен цвят и не трябва да има.

Избори, 09 юни 2024 година

          Областната организация на СОСЗР – Кърджали към 31.03.2024 година наброява над 400 брояотчетени членове,организирани в клубни съюзи и общински организации. От тях 56% с Висше образование, 51% офицери от всички видове въоръжени сили и МВР.

        Областния съвет на СОСЗР – Кърджали призовава своите членове и обществеността на Кърджали да обединим усилията си на 09 юни да участваме в провеждането на избори 2 в 1, за депутати (на Европарламента и у нас за Петдесето Народно Събрание) да дадем гласовете си за достойни сънародници и сънароднички.

        Сега е момента на Българското запасно войнство да подкрепи нашите колеги, който са включени като независими граждански лица в партийните листи.

        За това трябва да се отнесем с особено уважение към тези партии и коалиции, който са ги включели в листите си. Това ще бъде една сериозна предпоставка за професионалното решаване на въпросите, свързани с отбраната, националната сигурност, и окомплектоването на Въоръжените сили, МВР и службите за сигурността с мотивирани кадри.

        Новият парламент трябва да разреши голям брой проблеми на Българската армия (около 52) и некомплектът на военнослужещи в армията, около 22%, да свали в допустими граници.

        Дълбоко сме убедени, че с нашето активно участие ще допринесем в парламента да влязат некорумпирани специалисти, които ще възстановят доверието на сънародниците ни във висшия ръководен орган на държавата Народно събрание.

        Пожелаваме успех на всички кандидати за народни представители в 50-ото НС, които поставят на първо място интересите на Република България и народа ни.

        Крайно време е да се почувстваме, като достойни европейски Граждани.

                                          С Уважение: Златко Колачев О.З. Майор

                                                   Секретар на ОбС на СОСЗР

                                                  Град Кърджали

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини