Специализирана операция на полицията в Джебел,има санкционирани шофьори

Специализирани операции. 82 моторни превозни средства и 94 лица са проверени при специализирана операция на територията на РУ-Джебел за времето от 31 май до 3 юни. 16 са констатираните нарушения на ЗДвП, за които са съставени 1 акт и 12 фиша, а за заснетите 3 клипа за превишена скорост ще бъдат издадени електронни фишове.

На 1 юни около 16,45 часа в Кърджали 71-годишен водач на „Опел“ при влизане в ред на паркирани автомобили ударил товарен „Ситроен“. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП.

Проверка за управление на нерегистрирано моторно превозно средство е образувана в РУ-Кирково. След пътнотранспортно произшествие в село Тихомир, при което 31-годишен водач на „Мицубиши“ се блъсна в бетонна оградаq полицейски служители направили справка и установили, че лекият автомобил е със служебно прекратена регистрация на основание чл.143, ал.10 от ЗДвП заради липса на валидна застраховка „Гражданска отговорност. Проверката е с оглед на чл.345, ал.2 от Наказателния кодекс и се извършва от група „Охранителна полиция“ в РУ-Кирково.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Снимка:Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини