Видеокамери са заснели отцеубийството в Симеоновград

Камери за видеонаблюдение са заснели отцеубийството в Симеоновград, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково. Зверството е извършено на 2 юни в семейната им къща на улица „6-ти септември“. 38-годишният син е убил 60-годишния си баща, намушквайки го с нож. По-късно по-младият се е самоубил.

Около 11:15 часа в неделя първоначално сигнал за трагедията подал 45-годишен мъж от Димитровград - машинист на товарен влак. Той съобщил, че при движение по жп линията от Симеоновград за Харманли е блъснал човек. Той обяснил, че забелязал мъжа да стои близо до релсите при км. 258. При  приближаване на влака, мъжът скочил пред машината. Вследствие на удара, той е починал на място. Машинистът на товарната композиция е тестван за употреба на алкохол и наркотици, като пробите му са отрицателни. Трупът е транспортиран в Съдебна медицина в Хасково. Загиналият е с адресна регистрация в село Дебелт, община Средец, област Бургас.

Същия ден, в 20:00 часа, в полицейския участък в Симеоновград е получен сигнал от 66-годишен мъж, за това, че в къщата му в града е намерил починал 60-годишния си брат, който бил с порезна рана на врата. По тялото му и около него имало много кръв. В резултат на проведени оперативни действия, част от които включващи преглед на налични камери за видеонаблюдение в дома на убития, е установена причинно-следствена връзка между случаите, а именно мъжът загинал на жп линията е убил 60-годишния си баща.

По двата случая са образувани досъдебни производства, а работата по същите продължава.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини