Задържаха мъж за побой в полицейското управление в Крумовград

За хулигански действия 46-годишен е задържан в РУ-Крумовград. В полунощ на 1 юни в жилище в село Звънарка възникнал конфликт между роднини, който прераснал в сбиване.  При спор за имотни отношения 46-годишен нанесъл побой на 43-годишен. По случая в полицейското управление е започната проверка по чл.325, ал.1 от Наказателния кодекс за хулиганство.

 Разследване за използване на неистински официален документ е започнато в РУ-Джебел с постановление на Районната прокуратура. 71-годишен жител на общината представил в Териториалното поделение на НОИ образец за придобит трудов стаж с вписани неверни данни. Документът е бил използван в процедура по отпускане на лична пенсия. Работата по случая продължава разследващ полицай с оглед на чл.308, ал.1 от Наказателния кодекс.

За неизплатени издръжки е образувано досъдебно производство в РУ-Кърджали с постановление на Районната прокуратура. 47-годишен не издължил на непълнолетния си син определени по съдебен ред месечни вноски, като натрупаната сума до момента е в размер на 2100 лв. Разследването е по чл.182, ал.1 от Наказателния кодекс.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Снимка:Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини