Madonna пак на съд - концертите ѝ били порнографски

Почитател съди Madonna, защото той и много други като него са били „принудени“ да гледат порнографски сцени на концертите на поп кралицата от турнето ѝ „Celebration“. 

Въпросният фен се казва Justen Lipeles и е завел дело в съд в Калифорния, като твърди, че никой от зрителите не е бил предупреден за неприличните сцени, които са се разиграли на сцената на шоуто на Madonna в Лос Анджелис. Човекът бил на концерта на звездата на 7 март и казва, че такова предупреждение е трябвало да има много преди провеждането на музикалното събитие. 

В жалбата на почитателя се казва, че шоуто е започнало с час и половина закъснение, Madonna често е пяла на плейбек, а феновете са били поставени в много неудобна ситуация заради жегата и порнографските сцени, разиграли се пред публиката. 

И още - фенът твърди, че до горещината се стигнало, защото певицата настояла климатизацията на залата да бъде изключена и казала на хората да се съблекат, ако им е прекалено топло. 

Всичко това човекът определя като проява на „лекомислено неуважение“ към нейните фенове. Той настоява заради тези неприятни изживявания да си получи обратно парите за билета, както и да му се изплати част от печалбата от концерта.

Турнето „Celebration“ започна миналата година. Началото му се забави с няколко месеца, след като Madonna беше приета в болница спешно заради тежка бактериална инфекция.

Музикалната обиколка завърши по-рано този месец с грандиозен безплатен концерт на плажа Копакабана в Рио де Жанейро, като за шоуто се събра публика от 1.6 милиона души - най-големият концерт в кариерата на Madonna.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини