Деян Янев поведе листата на „Глас народен“ в Хасково, която е с още политически рокади

    „Глас народен“ регистрира листа с кандидати за общински съветници в Хасково за предстоящите избори на 23 юни. За регистрацията в Общинската избирателна комисия дойде и националният председател на политическата партия Светослав Витков, известен като Светльо Витков или Светльо от „Хиподил“.

    В списъка са 18 души, като сред тях има хора от други партии, които имат опит в местния парламент. Водач е Деян Янев, който е директор на Езиковата гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“ в Хасково и беше двама мандата общински съветник. Последно той представляваше „Демократична България“ от гражданската квота.

    В листата е и бизнесменът Красен Ангелов, който също беше част от „Демократична България“. В списъка още е Георги Пеев, който пък беше представител на коалиция „За Хасково“, но също бизнесменът Георги Ривов и адвокат Божидар Колев, който пък преди около година се самопредложи за главен прокурор на България.

    Деян Янев заяви, че листата им обединява една гражданска инициатива от активни граждани с активна гражданска позиция, всеки от които има своя кауза. Той подчерта, че неговата лична кауза е качественото образование, каузата на Георги Пеев е донорството и развитие на трансплантациите в България. Каузата на всички останали кандидати от листата също е свързана с техния личен живот, с професиите им, с онова, в което те се влагат всекидневно.

    „Ние сме "Глас народен", защото не сме склонни да правим морални компромиси, които да са по-големи от тези, които може да правим като хора“, заяви Деян Янев в обосновка на политическите рокади. Той уточни, че е припознал каузата на „Глас народен“, която е да се чува нормалния глас на хората, но и да се бори с простотията и посредствеността.

    Светослав Витков заяви, че в управлението на Хасково са нужни компетентни хора, които не си мълчат и са уважавани хора. „Ние сме хора, които сме се събрали с една кауза – съпротива на беззаконието и повече власт в ръцете на хората", каза той.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Вс
      Всичко живо
      6 0
      19:42, 21 май 2024
      Играе тука има тука нема😂😂
    • 2
      Ка
      Касап
      2 -4
      20:52, 21 май 2024
      Георги Пеев на изборите с колко харизани му органи ще се яви и след изборите с колко ще се увеличат тия му органи ?
    • 3
      Ев
      Еваларка
      7 -2
      21:19, 21 май 2024
      Дидо Янев до сегя беше общински от пп ДБ сега - глас народен. Пеев беше с гошо кмета после до герб беше, сега пак сме в играта :)
      Красен и той класен играч.
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини