Най-после ZARA и в България

Марката Zara, която досега беше представена у нас само с аутлет магазини, официално стъпва на българския пазар в средата на март. Това каза пред Human Capital Раул Естрадера, говорител на компанията Inditex, която притежава марките Zara, Pull and Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home and Uterque.

"В МОЛ "Сердика" ще имаме четири наши магазина на марките Zara, Bershka, Stradivarius и Pull and Bear. Откриването е планирано за 16 март", съобщи Раул Естрадера. По думите му следващите магазини ще бъдат открити през април в МОЛ "Карфур Цариградско". Компанията дори има планове да излезе извън София, но все още не се знае за кои градове става дума. Със сигурност обаче Inditex ще открие в България девет магазина на свои марки.

Всички знаем какво означава това. Вече няма да се налага да посещаваме редовно аутлeтите на Zara, за да сдобием с дрехи от изминалите им колекции. До нас ще достигат актуалните модели в пълната им гама и във всичките им размери. Разбира се, цените също ще са различни, но се надяваме все пак да са по джоба ни.

Inditex e една от водещите компании в света за дистрибуция на готово облекло, която има над 4500 магазина в повече от 70 държави. По думите на говорителят на Inditex, компанията е искала да открие свои магазини тук, защото е вярвала, че българите проявяват интерес към Zara и останалите формати.

Източник: club.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини