Как звездите казват "Ще се омъжиш ли за мен?"

Колко ли дами по света мечтаят техният любим да им подари така мечтания пръстен и да им зададе съдбовния въпрос: "Ще се омъжиш ли за мен?". Понякога мечтата се сбъдва. Със сигурност и тази година доста жени ще имат възможност да изрекат отдавна тренираното "Да". Може би вие ще бъдете една от тях... Ако обаче не сте сигурна дали мъжът на вашето сърце ще събере смелост, предлагаме ви коварен план. "Случайно" оставете тази статия отворена, когато той седне пред компютъра. Може пък примерът на Том Круз, Бен Афлек и още няколко смелчаци, вече минали по този път, да го окуражи. 

Том Круз и Кейти Холмс – на Айфеловата кула

Годината е 2005, мястото – Париж. Том води Кейти на закуска в ресторанта с най-красива гледка в цял Париж, а именно – “Le Jules Verne” на върха на Айфеловата кула. Изненадващо актьорът коленичи пред госпожица Холмс, с която по това време се среща от два месеца и й подарява венчален пръстен с диамант. Какво повече й трябва на една госпожица? Двойката се жени през 2006. Днес тяхната очарователна дъщеричка Сури вече е на 3 годинки.

Жизел Бюндхен и Том Брейди – в самолет

Полетите от Ню Джърси до Бостън са нещо съвсем обикновено, дори скучно. Когато става въпрос за частния самолет на състезателя по американски футбол Том Брейди обаче, можем да разкажем една по-специална история. През 2008 година звездата на отбора Ню Инглънд Пейтриътс кани своята приятелка бразилския модел Жизел Бюндхен да полетят заедно. Когато стъпва на борда, красавицата с изненада вижда, че навсякъде има украса от бели рози, а още щом самолетът излита, Том я моли да се омъжи за него. В момента двамата са щастливо женени, а през декември се роди и синът им Бенджамин.

Сийл и Хайди Клум – на върха на планината

През 2005 година Сийл и Хайди се срещат само от няколко месеца. Тя дори е бременна от бившия си приятел Флавио Бриаторе. За истинската любов обаче не съществуват никакви пречки - Сийл е открил своята бяла половинка и иска да си я запази завинаги. Един ден той й предлага да се разходят с хеликоптер. За нейна изненада обаче, хеликоптерът се приземява високо в планината. Там я чака истинско иглу, украсено с розови листенца и снабдено с шампанско. Сийл на колене моли Хайди да стане негова жена и й подарява пръстен с 10-каратов диамант. Оттогава двамата са неразделни и с всяка година се радват все повече деца. До момента малчуганите в семейството са 4.

Кейт Мос и Джейми Хинс – на остров

На 16 януари тази година Кейт навърши 36. Тогава тя получи един съвсем неочакван подарък. Супермоделът била заета с рекламни снимки на остров в Карибско море. Под предлог, че скучае и иска да я види, приятелят й Джейми Хинс пристига при нея. В края на снимачния ден китаристът от групата The Kills й поднася диамантен пръстен, придружен с предложение за брак. Джейми обаче поема голям риск, защото Кейт отдавна е известна с позицията, че никога не би се омъжила. За съжаление тя се оказва доста твърда в тези си убеждения и отказва предложението на музиканта. 

Пинк и Кери Харт – на стадиона 

Пинк е дама, от която винаги можем да очакваме изненади. Вероятно това е и едно от основните качества, които е очаровало нейния приятел, състезателя по мотокрос Кери Харт. В противен случай едва ли би приел изненадващото й предложение за брак през 2005 година. Да, жените също предлагат брак понякога. Макар и с риск за живота на възлюбения си. И не става въпрос за потенциален сърдечен удар или за силен уплах. Рискът си е бил съвсем реален, защото Пинк е избрала да изненада Кери с предложение, докато той е бил на своя мотор. Когато мотоциклетистът минавал покрай трибуната, на която стояла приятелката му, тя високо вдигнала плакат “Ще се ожениш ли за мен?”. След това обърнала обратната страна на плаката: “Сериозна съм!”. Кери нямал много варианти за избор. Като се има предвид колко темпераментни са двамата обаче, не е изненада, че бракът им е доста взривоопасен. След 2 години заедно, през 2008 те се развеждат, а миналата година се събират отново.

Кати Пери и Ръсел Бранд – на Нова година 

Едва ли някой е посрещнал 2010 по по-приказен начин от Кати Пери. Не стига, че с приятеля си прекарват новогодишната нощ в индийския хотел Taj Rambagh Palace, не стига че пристигат на романтичната вечеря, яздейки коне, ами след края на празничните фойерверки комикът Ръсел съвсем насериозно подарил на Кати огромен букет рози, в който певицата открила годежния си пръстен. Дано изпълнителката на песента “I Kissed A Girl” да е нацелувала всички, момичета, на които е била хвърлила око, защото сватбата наближава, а с нея - и обещанието за вечна вярност пред свещеника... 

Кортни Кокс и Дейвид Аркет – на плажа 

Тогава тя беше по-известна като Моника от “Приятели”, а той, също както и сега, си беше чаровен грозник. Оказва се обаче, че е бил и достатъчно романтичен, за да омае актрисата. През 1999 г. Кортни и Дейвид се разхождали по плажа на Флорида. И докато слънцето залязвало, Дейвид паднал на колене, а небето се украсило с фойерверки. Светлинното шоу продължило няколко минути, а след края му, развълнуваната Кортни казала “Да”. До днес двамата са щастливо семейство и успешен продуцентски тандем, а най-големият им успех е дъщеричката Коко. 

Бен Афлек и Дженифър Гарнър – на парти 

За празненството по случай 33-я си рожден ден актрисата Дженифър Гарнър била поканила приятели в уютно заведение. Докато вдигали поредната наздравица, рожденичката забелязала през прозореца огромен камион, с натоварен върху него подарък. Дали пък Бен не й е купил кола?, помислили си всички. Дженифър побързала да разопакова подаръка си, но той се оказал абсолютно кух. Тъкмо преди да се разочарова от неуместната шега, Джен забелязала една малка кутийка. Вътре, разбира се, имало пръстен. Двойката се жени през 2005 и в момента са родители на двете дъщери Ваълет и Серафина. 

Кристина Агилера и Джордан Братман – в хотел 

Само преди няколко години Кристина Агилера имаше вид на еманципирана и самоуверена секси дива, която никой не може да покори. Оказа се обаче, че за всяко сърце си има ключ. За изненада на всички богати и красиви ергени от шоу бизнеса, ледената кралица беше покорена от на вид доста невзрачния, но оказва се, изключително романтичен продуцент Джордан Братман. През 2005 година по време на посещение в калифорнийския град Кармел, Кристина се прибира в хотела и открива голяма изненада. Цялата стая е обсипана с рози и кутии с лъскави опаковки. Във всяка кутия има подарък, придружен от стихове, в които Джордан разказва за чувствата си. В последната кутия я чакал, разбира се, пръстенът. През 2008 се роди и първият им син Макс.

Източник: club.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини