Търсят трима монтажници на фотоволтаици и 50 служители в колцентър

Свободни работни места за трима монтажници на фотоволтаични инсталации са обявени в хасковското Бюро по труда, става ясно от седмичната справка. Кандидатите трябва да имат средно образование и категория „В“ за управление на лек автомобил.

Места има още за 50 служители за запитвания. Става дума за наемане на работници в компания, които да изпълнява функции, подобни на тези в колцентър, провеждайки разговори на немски език.

За хора с висше образование места има за специалист човешки ресурси, индустриален инженер, машинен инженер, двама енергетици и главен счетоводител.

Свободните места за хора с основно или средно образование са доста повече – продавач-консултанти, шофьори на камиони и автобуси, общи работници, бармани, сервитьори, готвачи, пласьори и оператори на машина за производство на тестени изделия, заварчици, шлосери, крупиета, работници за полагане на фаянс и теракот, зидари, валутен касиер, касиер на бензиностанция.

Служители се търсят и в две хасковски училища, става ясно от сайта на Регионалното управление на образованието в Хасково. В ОУ „Шандор Петьофи“ имат нужда от завеждащ административна служба и от касиер-домакин. За първата позиция се изискват 10 г. трудов стаж, а за втората – 5 години. Документи за кандидатстване се приемат до 31 октомври 2022 г. В ПГДС „Цар Иван Асен II“ търсят учител по професионална подготовка „Парково строителство и озеленяване“, който ще бъде назначен за определен срок. Документи за кандидатстване се приемат до 1 ноември 2022 г.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини