Нинова: Мандалото хлопна за "Има такъв народ", преговори с тях няма да водим повече

Мандалото хлопна за "Има такъв народ", преговори с "Има такъв народ" няма да водим повече, заяви в предаването "120 минути" по бТВ лидерът на БСП и вицепремиер в оставка Корнелия Нинова. 

Отстъпихме всичко възможно, положихме всички възможни усилия, всичко, което са пожелали по същество за България, е отразено, очевидно има нещо извън това, което ги накара в последния момент да се оттеглят, така че няма връщане назад повече, каза Нинова.

Ние провеждаме преговори за правителство на България, а не курс по психотерапия на Аз-а, заяви Нинова. Колегите от ИТН казват, че се чувстват обидени, защото никой не ги питал за програма, никой не ги питал за закони, слагали сме им ги на масата и сме казвали: "Или гласувате, или край". Това не е вярно, ние от "БСП за България" убедихме другите партии по време на преговорите да отворим програмата към ИТН и казахме: "Морално е, колегиално е, те не са участвали в правенето на програмата, нека им дадем възможност да я допълнят", обясни лидерът на БСП. 

На въпрос Нинова отговори, че преговорите са живи и посочи, че от БСП са хладнокръвни, търпеливи и разумни. Има смисъл поне да довършим започнатото, а това е програмата, посочи тя и отбеляза, че тази програма е изключително добра.

Източник: БТА

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Зд
    здрасти
    0 0
    11:55, 26 юли 2022
    Довиждане довиждане.Има голям шанс при нови избори двете най лиценеприятни партии БСП(К) и Да Бъхлария да останат там където им е мястото под чертата
Последни новини