Задържаха двама пияни водачи, двама дрогирани и един без книжка

Три бързи производства срещу водачи, нарушили Закона за движение по пътищата са съставени на 15-и, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Две от тях са в хасковското управление срещу двама мъже на 47 г. и 30 г. Първият е проверен в града с Мерцедес, но се оказало, че е неправоспособен и управлява в срок на административно наказание.

Младеж от областния град е задържан до 24 часа, тъй като техническо средство, с което е изпробвано показало наличие на канабис.

Третият задържан на 22 г.е в Районното управление в Харманли, след проверка на изхода на Симеоновград. Момчето е управлявало Фолксватен с положителен резултат за метаамфетамин.

Шофьор с алкохол е арестуван на 17-и след проверка в село Книжовник. Униформените полицаи са проверили 32-годишен жител на кърджалийското село Мост с леката му кола Фолксваген. Уредът отчел 1,36 промила алкохол.

Също за алкохол в управлението в Харманли е бил 62-годишен. Мъжът от село Долни Главанак е проверен в родното си село с товарна си кола Мерцедес. Техническото средство показало наличие на 1,62 промила. Задържан е до 24 часа по стартиралото бързо производство.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини