Арнолд Щварценегер: Денацификация на Украйна? Президентът на Украйна е евреин

Арнолд Щварценегер публикува обръщение в Туитър към руския народ и президента Владимир Путин. За по-малко от два часа видеото има над милион гледания.

Шварценегер започва обръщението с разказ за първата си среща с руснак, който се е превърнал в негов пример за подражание. Бил е на 14 години, когато гледа как Юри Петрович Власов печели световното по вдигане на тежести.

„Някак си се озовах зад кулисите и изведнъж едно 14-годишно момче застана срещу най-силния човек в света. Не можех да повярвам. Той хвана ръката ми и ме поздрави“, разказва Шварценегер. Власов се превръща в негов кумир. „Върнах се у дома и поставих снимката с него над леглото ми, за да ме вдъхновява, когато аз започнах да вдигам тежести“, казва Шварценегер.

Филмовата звезда и бивш губернатор на Калифорния казва на руснаците, че не им се казва истината за последствията от тази война. „Знам, че вашето правителство ви казва, че тази война е за денацификация на Украйна. Денацификация на Украйна? Това не е вярно. Президентът на Украйна е евреин“, казва Шварценегер.

„Украйна не започна тази война. Нито пък националистите или нацистите. Хората с власт в Кремъл започнаха тази война. Това не е война на руснаците“, обяснява бившият губернатор.

Източник: Свободна Европа

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ve
    Venom
    1 -2
    15:59, 18 мар 2022
    Много мъдри слова и много вярно е казаното от Арни !
    • Кр
      Крум
      1 0
      08:05, 19 мар 2022
      еврейски фашисти, бе дърт тъпан! Ти се ожени за Кенеди за да те направят губерматор, гъ-зо-ли-зец! Рокфелеровци и Ротлиддовци не даваха ли заеми на Кобургофашистка Германия /Хитлер/ да се въоръжава?! ах че малоумници, те си мислят, че като се кръщават 'демократи' и хората не разбират, че са ФАШИСТИ!
  • 2
    Не
    Не
    3 0
    19:10, 18 мар 2022
    Не е така . Този не е обективен ! Кой избива руснаците в Донбас ? Националистите ! И какво му е мъдрото ? Не познава добре станалото. Какво ще каже за биолабораториите или се изказва само за подбрани и натъкмени работи. Нито артист нито щангист !
Последни новини