Mr. BIG кацат у нас в четвъртък

Броени дни остават до концерта на супергрупата Mr. Big. Музикантите  пристигат у нас в деня на концерта си, който ще се състои на 1 октомври (четвъртък) в столичната зала Универсиада. 

Музикантите пристигат в оригинален състав  - Ерик Мартин (вокал), Пол Гилбърт (китара), Били Шиън (бас) и Пат Торпи (барабани). Концертът на Mr. Big в София ще бъде откриващ за осмото поредно издание на фестивала Арена Музика 2009. 

Билети за концерта на Мистър Биг в зала Универсиада могат да бъдат закупени на цена от 40 лева от всички каси на Тикетпро България в страната и онлайн на www.ticketpro.bg. В деня на концерта цената на билетите ще бъде 50 лева. 

Четиримата музиканти пристигат в България с частен самолет от Прага и ще бъдат настанени в самостоятелни апартаменти в луксозен столичен хотел. В менюто за вечеря на ВИП гостите са включени специалитети от азиатската кухня, както и специално приготвени морски дарове. За целта организаторите на концерта са наели професионални азиатски готвачи от луксозен столичен ресторант, които на място ще приготвят храната за музикантите от Mr. Big минути преди да им бъде сервирана. Предпочитанията на групата за напитки включват квалитетно италианско червено вино, първокласна полска водка и леденостудена бира Туборг.

Подгряващи групи от българска страна за концерта няма да има. Mr. Big се очакват да излязат на сцената на зала Универсиада около 20:30ч. Шоуто ще продължи около два часа и в него ще бъдат включени най-силните хитове на групата за последните двадесет години. 

Концертът на Mr. Big в България е последният от европейската част на турнето “Reunion Tour 2009”. От 10 октомври гастролът ще продължи с концерти в Индия, Тайланд, Сингапур, Бали и Южна Корея.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини