Ще има ли оставки в ръководството на БСП-Смолян, заради изборните резултати за народни представители

В Смолянско сред социалистите вече се прокрадва открито недоволство от ръководството на БСП-Смолян, след лошите резултати на левицата в региона. Пред СмолянБГвести членове и симпатизанти на столетницата споделиха, че подобно на национално ниво и на местно има дразги в партията. Това накарало утвърдени лица на местно ниво да откажат да фигурират в листите за депутати през юли и ноември т.г. Те заподозряха, че ръководството е работило против водачите на листата в последните два вота за народни представители и са "бламирали" Емил Хумчев и Петя Михалевска. Събеседниците ни пожелаха анонимност до провеждането на събрание на общинската и областна структури на партията след балотажа за президент и вицепрезидент. На тях се очаквало да поискат оставката на председателя Милко Гавазов и зам.-председателя Рабие Кьосева. СмолянБГвести се свърза и с двамата. "Никой не ми е искал оставката, но аз смятам да поискам оставката на някои хора. За сега обаче няма да кажа на кого", каза Гавазов. Рабие Кьосева пък обясни, че точно тази седмица изобщо на дневен ред не стои въпрос с оставки на който и да е било на местно ниво. "Сега сме изцяло концентрирани върху кампанията за президент и вицепрезидент, имаме прекалено много работа." Тя допълни, че след изборите ще има събрания на Общинския и Областен съвет на БСП. На събраниията щяло да се направи анализ на изборните резултати и само на тези събрания може да се поиска оставката на когото и да е било от ръководството. Гавазов и Кьосева бяха категорични, че няма да подават оставка от ръководните постове на партията в Смолян.

Анелия Веселинова

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Со
    СОЦИАЛИСТ
    1 -2
    11:21, 19 ное 2021
    Тази калинка михалевска къде пак ще кацне за да излъже обикновените членове на бсп.
    Докога деца внуци праправнуци до 100 коляно ще драпат за държавна хранилка. Некадърници и хронично болни за власт които не могат да искарат два лева със работа.
    В кърджали не я огря после в смолян после някъде из помаклъка докато баламоса някъде местните структури.капка смян няма че е чужда и парашутистка със пробит парашут.хамелеон и веднага се обърна срещу нинова като видя на къде духа вяхъра и стана ветропоказател.
  • 2
    Со
    СОЦИАЛИСТ
    3 -1
    11:23, 19 ное 2021
    Този гавазов докога ще освободи присъствието си от хранилката бсп.един дървен филосов и нищо повече.претенции без никакво покритие.повярва си,че е нещо......петковска семя
  • 3
    Ра
    Разочарование
    1 -1
    16:42, 20 ное 2021
    Да махнат Цекова.Злобна женица, която върти кмета на малкият си пръст...Тя решава , а той за съжаление се съгласява...
  • 4
    На
    Найденов
    0 0
    09:08, 25 ное 2021
    Изберете мен.
Последни новини