Кирил Петков: Критиките към нас доказват, че сме на прав път

Критиките към нас доказват, че сме засегнали нечии интереси и сме на правия път - това каза бишият министър на икономиката от формацията "Продължаваме промяната" Кирил Петков в предаването "ЕвроДикоф" по "Евроком". "Няма да се стреснем от нищо, ако решат да играят опасна игра, това ще бъде огласявано, само ще ни направят услуга", добави той. Петков каза още, че се движи свободно по улиците без охрана.

"Продължаваме промяната" търси още партии за коалиция. "На всички малки партии, с които говорим, предлагаме единствената сделка: Само ни вярвйте, ние не даваме места в листите, не даваме пари, просто си търсим съмишленици", обяви Петков. Парите за предизборната им кампания щели да бъдат от дарения от хора с чисти бизнеси. "Не смятаме да правим скъпа кампания, не инвестираме много и вскъпи места за срещи", посочи Петков. В момента имали обещани около 600 хил. лв. Кампанията ще е под 1 млн. лв., каза Петков и обеща прозрачност.

Той се надява още във вторник да имат среща с "Демократична България" и "Изправи се БГ! Ние идваме". "Още сега сме си обещали принципите на бъдещо коалиционно управление", каза Петков. По думите може да говорят и с "Има такъв народ" но "не вярваме в най-дясната политика и това, което се говореше - че бюджетът трябва да е с нулев дефицит или кражбите да се спрат". "Ние нямаме его, за мен не е важно какво е направил Слави Трифонов директно към нас, а какво бъдещо поведение той си представя, че може да има", каза Петков за нападките на лидера на "Има такъв народ" към него. Петков добави и, че "с няколко човека от БСП си говорим добре", но виждали партията като директни дискусии след изборите.

Източник: dnevnik.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

  • 1
    На
    Наблюдател
    4 -5
    09:52, 25 сеп 2021
    Още от първия ден откакто сте на сцената и тръгнахте с лъжи и заблуди. Кажете кой и как ви финансира, защото едва ли Радев ще ви даде и стотинка за кампанията.?
    • Вн
      Внимание
      2 -5
      19:58, 25 сеп 2021
      Да българия. Продължаваме напред. Герб. Ако гепнат властта ще направят така ,че няма да можете да работите и да пазарувате ако не си набиете отровите наречени -Ваксини. Запомнете го.
  • 2
    От
    Отговор
    2 -4
    07:04, 26 сеп 2021
    Наблюдател , а изрода Борисов кой го финансира толкова години , не питахте през тези години на управление.
    И по голям лъжец ,крадец не се е раждал по нашите земи.
    В годините назад от охранител , през Главен секретар и премиер е извършил толкова подмолни и черни неща , че е затънал както се казва в е една приказка до шията в мръсотията и тинята.
    Истински дявол , дано му се въздаде възмездие за всичките злини които стори на държавата и хората.
    • Аб
      Абе тъпак
      1 -2
      20:12, 26 сеп 2021
      Никой не твърди ,че герб не са измамници. Човека горе ти казва ,че тия двамата са измамници. Има и друг избор при гласуване. При всички положения да българия герб и тия двамата ще ви набият на чичо били отровата.
  • 3
    Аб
    Абе тъпак ти си простак
    1 0
    20:41, 26 сеп 2021
    Абе тъпак ти си долен простак !
    • Ей
      Ейй
      1 -1
      21:58, 26 сеп 2021
      Слуга на Кирчо и Кокорчо. НякъФ пост ли чакаш от тия измамници
    • Бр
      Брейй
      1 -1
      07:28, 27 сеп 2021
      Ейй ..а крадеца от Банкя не е измамник нали !
  • 4
    До
    До тъпака Абе тъпак
    1 0
    20:55, 26 сеп 2021
    Абе тъпак само констатираш и даваш мнение , а кой е другия избор за гласуване - не казваш !
Последни новини