Сините вдъхновени и убедени в победата

От десет години не сме виждали такова настроение и вяра в победата - върнахме силата на десницата. Това заяви в Плевен съпредседателят на Синята коалиция Мартин Димитров.

За България има два пътя. Единият е управление на Синята коалиция и ГЕРБ, другото е БСП и ДПС, посочи той. Според Димитров трябва да се избере "между бъдещето и корупцията".

Мартин Димитров каза, че има много сериозни сигнали за бъдеща коалиция между Синята коалиция и ГЕРБ. Самите хора от ГЕРБ разбират, че за едно успешно управление са необходими експертиза и хора. Една млада партия не е могла да изгради такъв експертен потенциал, а ние го имаме, допълни Димитров.

Водачът на евролистата на коалицията Надежда Михайлова заяви, че "българските депутати могат да бъдат екип в Европарламента, ако националните интереси за тях са едни и същи". Според нея обаче това не е така. Тя посочи пример с енергетиката, където по думите й "е извършено предателство към националните интереси на страната с това, че вместо България да се обвърже с европейската енергийна система, бяха подписани договори, които по същество задълбочават обвързаността ни с Русия".

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини