Подпалиха 10 коли за час и половина в София

Десет автомобила са опожарени тази нощ при три умишлени палежа в София. Основната версия на разследващите е че обект на палежите са били колите на криминално проявени лица, съобщиха от МВР.
Между 01.00 и 02.30 часа в столичната полиция са получени три сигнала за палежи, уточняват от МВР за среднощните палежи на коли. Пред бл. 50 в кв. "Младост 1" са изгорели пет коли, минута по-късно е сигнализирано за три подпалени автомобила в кв. "Слатина", а към 2.38 ч. е получен сигнал, че още две коли горят в кв. "Модерно предградие".
Сигналът за пожара на петте коли в "Младост 1" е бил получен малко след полунощ в 00.26 минути. При инцидента няма пострадали. Обгорелите коли са били паркирани пред жилищния блок. Два пожарникарски екипа са потушили огъня. По непотвърдена информация една от колите е била подпалена, а останалите 4 коли са пламнали покрай нея.
Трите автомобила, горели тази нощ в столичния квартал „Слатина", са били паркирани близо до блок 53, предаде "Фокус".
Столичните полицаи работят по основна версия за това, че палежите са били насочени към криминално проявени лица. Изясняването на инцидентите продължава.
Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини