Един от убитите снощи е вратарят на националния отбор по хокей

Един от загиналите снощи при трагичния инцидент в центъра на София е вратарят на Националния отбор по хокей и на отбора на "Славия", Кирил Въжаров, предаде БНР.
Близки колеги на Въжаров казаха за него, че и следвал, и работил, докато е тренирал и в клуба си, и е представял България. Всички те са шокирани.

Припомняме, че младежът, останал жив, но ранен, е станал свидетел на убийството на двамата си приятели. От полицията коментират, че след разправията между младежите около дискотека "Соло" на ул. "Позитано" в центъра на София, убитите и раненият младеж са бягали и затова са прободени в гърба.

На мястото на двойното убийство все още има кръв на тротоара и някой е поставил върху следите бели рози. Трагедията се е разиграла до самата Съдебна палата и в съседство с един от най-големите църковни храмове в столицата "Света Неделя" в ранното утро на Велика събота.

Припомняме, че видеокамери в района на двойното убийство снощи на ул. "Позитано", близо до бул."Витоша" е запечатали номера на таксито, на което се е качил убиеца на двамата младежи, съобщиха от пресцентъра на МВР специално за БГНЕС.

Издирено е и таксито, което е отвело извършителя на престъплението. Шофьорът е посочил къде е оставил клиента си. Сигналът за бой пред дискотека "Соло" на ул."Позитано" е получен тази сутрин към 4.05 ч. По първоначални данни две групи младежи се скарали и сбили. Двама от тях били ранени смъртоносно с нож в гърба.


Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини